Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypto

du tror att du har löst kryptogrammet
att du kommit till någon slags ändhållplats
jag skall försöka vara så dunkel jag kan

en kvinna skall ju vara ett mysterium
men en sluten mun kanske inte alltid döljer en hemlighet

och hur många män offrar inte sitt liv för den där slutna munnen
en kvinna skall ju vara 50%verklig 50% illusion

jag vill egentligen leva utan illusioner
men ack sköna värld
du hemsöker mig










Prosa av desert star
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-23 17:44



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Jag gillar sarkasmen i reflektionen om myten om kvinnan!
B
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star