Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rewind

du brinner ner
upp
vänster
fram
fort
fortskrider livet
utanför fönstret
som om jag inte fanns

som om det aldrig hade hänt
stryker du mitt hår igen
på rewind
och igen
jag har drömt om detta 
och nu händer det igen


evigheten upprepas
filtreras genom rummet
som ett genomskinligt brus



 



 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star