Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELDSVÅDA///PILLERLÅDA

mitt ex ringde
fredag 02:34 

sa att han inte visste
vad han skulle göra
med allt sitt MDMA

han gav mig
det finaste han visste

jag brann eller svävade

jag låg bredvid honom
och allting kändes
som tjernobyl
för långt fram i tiden

inbränt
utmärglat
inkilat

flytande svart eld 
som expander ut i  det vita
kryper på golven och väggarna

samtalet
på repeat

något om Brigitte Bardot 
och min kropp
jag skrattar
som nymfomaner gör

saker faller sönder
trots
omslingrandet 
och andfåddheten 

04:55

måste hitta en blå punkt 

blodiga barbiedockor
ondskefulla kaniner vässar klorna

en lila mjuk röst skorrar distat
som genom mikrofoner på rundgång

du har gått i mörker
välj ljuset

mörkret
valde mig
efter att ha 
observerat
mig länge 
på avstånd

det sa:
ta den här roten
det är inte farligt

speglar mig 
i ruinerna av 
det som en gång
var jag

 

 

 

 

 

 




 




Fri vers av desert star
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-11 16:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Du berör med dina ord..
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star