Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och det flimrar alltid som om jag ska dö

 

ångra sig sen ångra det man ångrade

tills noll dras från noll

och man är noll

 

i min värld som fanns

drog jag ut orden ur meningarna som man rycker ur barn ur deras sängar inför krig

sen tittade jag på orden

 

världen var enklare då

man brände sig inte på den

 

du sa att jorden snurrade runt sitt eget huvud och jag skrattade

och dinglade med min handväska

som i en fransk film

 

det flimrar alltid som om jag ska dö

men aldrig som om livet är på väg att börja

 

söndag och jag ser

söndriga spår av oss

vackra leende

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-17 17:34



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Käftsmällsvackert!
2015-10-22

  Brachmin
Inte noggrant, som renskrivning med fingerfärg och det är kanske det som gör det så ihärdigt och ihållande bra.
2014-03-26

  Ola Rydberg
Vackert och trasigt på samma gång
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star