Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag

kalendrar för alla

upptagna av det som redan har blivit sagts och upprepats och gjorts

med möten av det meningslösa tidsfördriv för den som sitter på sina höga åsnor

vad ser människan bakom disken när man ska beställa mat från snabbmatstället

samma mat till alla er 

hierarkin följer inte reglerna när maten är gratis

hierarkin äter inte där maten serveras gratis

där smuts lever och frodas

vad var det som skulle hända den 27 nu igen

spelar det någon roll

tusen år en dag

en dag tusen år

 

 

 




Fri vers (Fri form) av desert star
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 15:40



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och tankvärt
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star