Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelt



dina dova hjärtslag
i mitt öra
din arm om min rygg

varje kväll
och varje natt
tackar jag gudarna
för dej

för oss

för livet
jag har




Fri vers av bitch
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-24 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch