Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre vita fåglar - 3 x senruy

 

en vitkindad gås

närmar sig fosterlandet

vingar i vittvin

 

albatrossens lek

med mäktiga vingarna

krossar kvartsstenen

 

vitkråkan kraxar

hänger ut lakanstvätten

räknar med örngott




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-24 11:53



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om din svit! känner igen mig i den vitkindade.
2012-02-25

  Hans Christian
Tjusig haikusvit, speciellt nummer tre :o)
2012-02-24

  cilax VIP
gillar. lite av "träkistan har trenne figurer, den ena är vår tro, den andra är vårt hopp, den tredje är kärleken den vita )
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X