Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon älskar när jag ljuger för henne!

Jag försökte att förklara för henne hur mycket som jag

älskar henne

Men hon ville inte tro på mig

Påstod att jag ljög

Och sen så skojade hon lite skämtsamt om

att jag är en bög

Men om det nu var sant det som jag hade sagt

så bara älskar hon mina lögner

Så när jag ljuger, så bara älskar hon det

Och därför så ber hon mig lite fräckt att jag ska ljuga lite till

Och lite till

För nu så kan hon visst inte få nog av mina lögner...

Ken Cassel
24/2-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-24 12:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Lögner är aldrig bra, man vet inte
sen om man kan lita på den personen
som ljuger ibland och ibland inte.
2012-02-24

  Anders Nordlander VIP
Jag tror ingen mår bra av lögner
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel