Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
panik


borderline utan gränser

Ännu en soffa,
ännu en natt.
Det händer för ofta,
att livet spelar spratt.

Ännu ett skrik,
ännu ett svek.
Ett skrik i panik,
i oändlighet.

Ruta ett igen,
tar en livlina.
Ännu en vän,
ännu en dans på lina.

Ännu en krossad framtidstro,
ännu en ångest som aldrig får ro..

Det känns som att dansa bland taggtråd.
Det känns som att leka med elden.
Jag har inga pengar till dyra råd,
jag har inte ens en sedel.
Jag har slut på enkla medel,
jag har slut på smarta drag.
Jag har tappad bort all heder.
Jag har tappat bort allt som var jag.

Ännu en samtal,
ännu ett nej.
Jag menar allvar,
varför sviker du mig?

Ännu en seger
ännu en vinst.
Ångest är större,
vid den är jag minst.

Ännu ett knivblad,
lockar sig till mig,
känner mig sårbar
men jag skriker nej!








Fri vers av Michaela Förne
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 15:25



Bookmark and Share


  Allica
Oj, stor igenkänningsfaktor!
Du sätter svarta tecken på det som känns.
Kram från en Borderlinare.
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne