Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T r o m i t t o r d


Jag älskar dig redan






Ibland vill du ha mer,
mycket mer än vad jag har.
Du vill nog att jag ser,
att du är så underbar.

Men vad vore livet om allt försvann?
Jag älskar dig redan, så mycket jag kan...

Du söker så länge,
att vilse du går.
Sök inte längre,
i samma nötta spår.

Så sant som att du är min man,
älskar jag dig redan, så mycket jag kan...

Du hoppas att finna,
något mer i min blick.
Vill få dig att förnimma,
att det var allt du fick.

En slänkyss, för det var allt jag hann.
Jag älskar dig redan, så mycket jag kan...

Vila i oss,
för vi finns här nu.
Jag vill inte slåss,
med någon som du.

Tro mig! Vår passion är sann.
Jag älskar dig redan så mycket jag kan...

Jag finns vid din sida,
som du finns vid min.
Jag älskar att gnida,
min panna mot din.

Och glöm aldrig, du är min man.
och jag älskar dig redan, så mycket jag kan...














Fri vers av Michaela Förne
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne