Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångtext till Kevin


Kevins sång


När du rynkar din näsa och flinar mot mig,
så inser jag snabbt att jag lever för dig.
När du skrattar högt o pekar omkring,
kan inget mätas med, nej ingenting.

När du leker, när du ler!
Jag tar emot alla intryck och jag ser

Att du är allting som jag har
och utan dig finns inget kvar,
ja du är allting som jag har
Och jag får leva här med dig,
du är det vackrste för mig
och utan dig finns inget kvar.

När du lärt dig nått nytt och klappar i takt,
får du en nästintill skinande makt.
När du somnat i soffan med huvet på magen,
ligger jag med dig där mest hela dagen.

Att du är allting som jag har,
och utan dig finns inget kvar,
ja du är allting som jag har.
Och jag får leva här med dig,
du är det vakraste för mig
och utan dig finns inget kvar.

Oaha..







Du är livets största skatt,








Fri vers av Michaela Förne
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna skulle kunna tonsättas!
Mycket fint återgiven om den fantastiska mor-barn-relationen.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne