Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kär lek och förväntan


hitta mig...jag är här



Jag gömmer mig någonstans,


där jag tror att du hittar mig.


Länge ligger jag tyst och väntar.


Du finner mig tillslut, sovandes.








Fri vers av Michaela Förne
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 15:49



Bookmark and Share


    Issand.
fint skrivet, absolut :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne