Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig mitt underbara barn


Från mamma



Och varifrån fick du den vackraste näsa och fötter och munn?
Och varifrån komm all den kärlek du gav mig och gjorde mig stumm?
Från vilken planet kommer änglarnas sånger?
Du sköljde min sorg och du tog bort min ånger,
och varifrån fick du den vackraste näsa och fötter och munn?

Är du ett mirakel som kom ner till oss för att stanna ett tag?
Säg vill du va med mig och älska mig också var eviga dag?
Du ler och jag hoppas att du skall förstå,
att jag ler tillbaks och jag älskar dig så.
Är du ett mirakel som kom ner till oss, för att stanna ett tag?

Ibland ser jag dragen från dina små kinder i mig och jag ler.
Du ger mig så mycket så omöjligt är att få önska sig mer.
Du sitter och tittar på dina små händer,
det blänker i pannan som solstänkta stränder.
Ibland ser jag dragen från dina små kinder i mig och jag ler.

Jag skall alltid försvara ditt namn och ditt hem och din tro.
Jag skall alltid va den som finns här och som kan ge dig ro.
Om vägen är brokig och längtan för stor,
så finner du styrka här hos din mor.
Jag skall alltid försvara ditt namn och ditt hem och din tro.










Fri vers av Michaela Förne
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 16:27



Bookmark and Share


  lyckeli
Härlig moderskärlek!!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne