Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad Maja.


Flyttfågel

Tänk, nu flyger du
prövar vingarna igen
nya äventyr väntar.

med tungt hjärta
ser jag dig sväva
på en annans vind.

Blåser en slängkyss
en lyckoönskning
ett farväl.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 597 gånger
Publicerad 2006-01-25 01:48



Bookmark and Share


  FrökenSvår
Bättre en fågel i handen än tio i skogen? Vad står vi och faller med?
2006-09-30

    ej medlem längre
Vemodigt. Klarspråk via metaforer.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth