Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan och prinsen


när kungen
lät prinsen
kyssa henne

förstod hon
att hon är
prinsessan




Fri vers av rebecca d
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-01-25 06:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Yessss...så ska det gå till...och sen fick hon prinsen och halva kungariket...härliga rader ditte
2006-01-25

  Rachel Roth
kort och sakligt, men säger så mycket mer!
2006-01-25

  Ola Rydberg
ah intressant
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d