Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mitt perspektiv är tornet i Pisa inte ens snett.

Just nu,
just nu känns livet som ett misslyckat engångsligg
man råkat förlova sig med.

som att leva på en inandning.

och om jag blundar framför spegeln
är jag faktiskt ganska snygg.




Fri vers av ungefär
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 18:29



Bookmark and Share


    vardagsbrus
bet you look good!
2012-02-26

  Casbah* VIP
bra text!!!
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär