Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är som naknast, med kläderna på.

jag vet precis
vilken form
din navel har
men inte
ditt mellannamn

jag kanske borde veta
vad din hund hette
du vet den
som dog i april

jag vet bara
hur många födelsemärken
som pryder din rygg
tjugoåtta stycken

din favoritfärg
har aldrig liksom satt sig
i minnet

men jag vet
hur jag känner
när du smeker
mitt ryggslut

vi känner inte
varandra
vi kanske har känt
för mycket
utanpå
och bara snuddat
inuti

det är faktist så
att jag är som naknast
med kläderna på




Fri vers av närduintehör
Läst 473 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-25 23:41



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Heja :-)
2012-12-19

  katastrofromantiker
Ja... ibland är det så... när man är nakna bredvid varandra så pratar man inte, lär inte känna, visar inte. Döljer.
Gillar den här med! :)
2012-03-03

    Kyle
Oerhört jävla bra.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör