Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mest av allt vill jag bli begravd under snön

vet du,
att allt får en mening
när jag känner doften av ditt schampo

jag tror aldrig att du har tittat på mig
själv har jag ätit upp dig
med min blick,
fler än en gång

någonstans förstår jag dig
man kan inte se allt,
och jag antar att jag är en sån
som alltid kommer hamna utanför
ditt trånga synfält

och fortsätta älska dig
tills den dagen det går över

som jag alltid gör





Övriga genrer av vilsen
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-01-25 08:33



Bookmark and Share


  Elfrida
Jätte vackert skrivet
2006-07-30

  yoyyo
aaa.
:D
orden jag vill skriva när jag läser något bra lyckas alltid försvinna

riktigt bra text!
2006-02-26

    ej medlem längre
Finner no words.
2006-02-21

    Louvisa
gullig : )
gillar den
2006-02-01

    vilija
alexandra, you mean a lot to me! du är UNDERBAR. glöm aldrig det. Lika underbar som denna söta dikten var! :) Tycker om dej, take care snygging! <3
2006-01-27

  oprivat
ååh älskade! du är obeskrivligt underbar, och denna dikten var otroligt fin!<3
2006-01-25

  Stefan Ek
oj, den här var fruktansvärt fin...
2006-01-25

    livräddaren
så sorglig!men jag vet att han ser dej :) älskar dig!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

vilsen