Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du tar bort det unika för att bli mer lik dig själv

du säger att du är en trasdocka
fast jag kan bara hålla med
när du vänder ryggen till
och försvinner
in i dig själv

så där som du gör
ibland

det är något annat
allas ögon oftast ser
en bunt leenden som du delar ut
slätar ut erfarenhetsrynkor
som du är för ung för

och när jag säger det
till dig
att du är precis som jag
faller det något mörkt
i din blick




Fri vers av vilsen
Läst 866 gånger
Publicerad 2006-08-05 21:27



Bookmark and Share


  Blekfet
Fan vad duktig du är *kramar hårt*
Får tårar i ögonen över hur bra du är
2006-10-24

    Ängel i regnet
du har verkligen orden, du är bäst, tjejen! Du lyckas alltid med ett igenkännande för mig! Du är så jäkla bra.
2006-09-29

    entillsomdu
"det är något annat
allas ögon oftast ser
en bunt leenden som du delar ut
slätar ut erfarenhetsrynkor
som du är för ung för"
förlåt för att jag citerar lite mkt..men det är faktiskt nice.. gilla detta stykce..gilla dikten...vem är den om??? ojoj..nyfiken i en strut är jag.BRA!
2006-09-14

    inmeddiginålsögatkamel
Underbart bra
Jag älskar dina ord
2006-08-05

  thyra
Vet inte vad det är som gör att jag tycker om den här, kanske det med erfarenhetsrynkorna som slätas ut... Gillar i alla fall! // pricilla
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

vilsen