Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faaaaaaaaan :\'(


älskling, du är pittögd

vi tycktes vara mitt uppe i kanelbullsbak
och jag fastnade i smeten som du drog ut
när jag ringlades runt din personlighet
någonstans mellan
två blinkningar

och ett högt skratt, som var platt
och rann ut i luften
utan att komma tillbaks
ville påminna om att allt egentligen gör fruktansvärt ont
jag kunde bara hålla med

då ditt högra öga sökte mitt
för en gnutta sympati och vänskapskärlek
ja, älskling du är skelögd
vek jag undan
för man kan inte ge mer än det som finns
om man inte är trollkarl
och min kanin dog för längesen

jag lovar att inte le
om du berättar om ditt krossade hjärta
viskar smärta över bredbandet och avslutar
med glittriga rosa läppar
jag hatar mig själv för att jag finns där för dig
när du vägrar se med mer än ögat

älskling, jag hade gjort dig så jävla lycklig




Fri vers av vilsen
Läst 1381 gånger
Publicerad 2006-10-14 17:03



Bookmark and Share


    luftig rymd
så mycket mening, så mycket bra. fångar och håller fast.
2010-09-15

  Lady_A
Åh, du fångade mitt hjärta vid första strofen behöll det hela vägen igenom och sen tror jag visst inte du lämnade tillbax det! Det här var helt i min smak! Lekfullhet i orden, vackra liknelser, skön rytm, stora känslor och så jävla mycket allvar precis bakom det som sägs med glimten i ögat, eller är den en tår som får dem att glittra...
2007-01-13

  K*
en hel del supersnygga grejer här!

tex

"när jag ringlades runt din personlighet
någonstans mellan
två blinkningar "

"ett högt skratt, som var platt
och rann ut i luften
utan att komma tillbaks"
2006-12-05

    entillsomdu
är det om någon speciell?
2006-11-04

    skrutten
det är fint! jättebra!
du är bra på det här:)
jag tycker om ditt avslut på dikten!
(säg inte till NÅN vem jag är, lova!)
2006-10-25

  Blekfet
Vackert, du skriver vackert
och förklarar så man förstår direkt.
Vissa meningar som berör extra
2006-10-24

    livräddaren
jättebra sötaste!och grattis på födelsedagen!
2006-10-21

    mellanmål
Men lilla vännen! Så vill man bara hålla om dig. Tycker ssk bra om

"ja, älskling du är skelögd
vek jag undan"

och

"viskar smärta över bredbandet och avslutar
med glittriga rosa läppar".

Hata inte dig själv. Du är stark, det är därför!

Mm
2006-10-14

    Ängel i regnet
så jävla bra , som du alltid är! Så bra metaforer!
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

vilsen