Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kan sluta svida nu

hon behöver inte längre
se skapad tragik
för att brista,
gå sönder

det rinner ur henne ändå

försöker finna kraften
hoppet
som fanns, försvann
gungar högre
lite högre

och stannar.

kryper intill
så nära som man inte får gå
blundar
provar att andas
det går

det rinner fortfarande

tyst
och osynligt
oftare än förr
så invant
att det tycks svida
ungefär där lungan börjar



gå bort.






Fri vers av vilsen
Läst 894 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-16 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket bra text som tycks beskriva en känsla,
en känsla av darrig längtan, och ångest,
enl. mig som läsare alltså.
Funderar lite på början bara,
har du inte ett r för mycket där, eller...?

hon behöver inte längre
se skapad tragik
för att brista,
gå sönder
2006-07-16

    livräddaren
du skirver som en gud!<3
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

vilsen