Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är ingen skör människa. om du öppnade mig skulle du se att mitt inre är segt. skydda mig inte från verkligheten. jag finns till för er <3


att bli fri från det man var

kanske
att allt gick utför
väldigt fort
när löven blev vackra och föll av
då, för längesen

två år har aldrig känts så nära förut

som att fastna i ett kärr
och aldrig riktigt
komma loss

att kastas tillbaka
och komma på sig själv
med att älska tryggheten
i mörker

det blir annorlunda
jag vet
för jag såg genom
dina ögon
i natt

igår saknade jag
friheten




Fri vers av vilsen
Läst 872 gånger
Publicerad 2006-09-07 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ligger något viktigt och ärligt i:

att kastas tillbaka
och komma på sig själv
med att älska tryggheten
i mörker
2007-03-31

  Blekfet
Tack
2006-10-24

    entillsomdu
"det blir annorlunda
jag vet
för jag såg genom
dina ögon
i natt"
det diggade jag mest..förövrigt...en BRA SKRIVIT min sköna!
2006-09-14

    mellanmål
Jättefin. Tycker särskilt om "komma på sig själv med att älska tryggheten i mörker". Mkt mer renodlat än det vi skriftväxlade om innan. Hur har det förresten gått? Har du kommit på ngt mer?

M
2006-09-10

    Ängel i regnet
du är bäst!
2006-09-09

    livräddaren
åh så fin!
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

vilsen