Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentala Syskon

Det är sommar
Gräset är mjukt, och vasst. fast det kittlas
Du och jag ligger och tittar på
Trädets skugga som nästan täcker våra kroppar.
Rök och dundermusik dämpar verkligheten
samt en billig läsk från ICA
kanske lite choklad om vi hade råd
Våra pengar är små
Men just mentala syskon.. det är vi två

Så när det börjar sisådär regna
Våra luvor fälls över, mekaniskt.
En cigarrett har aldrig smakat så gott som i regnet
Hälsan, vi bryr oss inte ett skit, vi röker bara järnet.
Sen sådär när det börjar bli kväll.
Och du sprejar på dig en massa parfym, för att komma tillbaka till verkligheten.
Det är just då, jag suckar och andas
Sätter mig på bussen och musiken blandas
Det regnar som fan nu,
Och jag vet att imorgon kommer jag ha tur,
då du smsar: Eyyy, alexoo, Kom te stan NU






Fri vers av Xan
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 02:51



Bookmark and Share


  filicia
<3
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan