Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stesolid

slöjan över mammas ögon försvinner inte
hon dansar med mig
och ler sitt beautiful-looser-leende

allting började den dagen hon sa:
substans
en undervattens båt och begreppet substans
på kartan finns pricken

hon såg alltid sovande ut
hennes cigaretter brann ut mellan hennes fingrar
och hon log mot mig i ruset i det dimmiga ljuset
i gryningen och ville inte komma ner från sin piedestal









Fri vers av desert star
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star