Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det när jag upptäckte musiken som jag blev suicidal?

Om efterlivet har ett soundtrack, så är det Sigur Rós i all evighet.

Jag tar mig ett smakprov och önskar att jag kunde låta bli att tänka på den stora hjälplösheten.




Fri vers av RD_
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RD_