Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnad




i tomrummet du
lämnade,

ska jag
måla väggarna röda

med blodet du stillade






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-27 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson