Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bulimin hälsar (gisela är ond)




som en välkommen ängel,
dyker monstret mia upp igen





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-27 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har lyckats fånga alla känslor som rusar genom en när man lider av det och detta i endast två rader med snygg personifiering av sjukdomen. Riktigt bra!
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson