Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utseendefixerad Kärlek

Kärleken sägs vara blind,
men det tror jag inte längre på.
Vem älskar de mindre sköna?
Vem orkar bry sig om dem?

Kärleken är döv,
för vem lyssnar den på?
Förblindad av skönheter,
det är allt kärlek ser,
så utseendefixerad.

Allt måste vara perfekt;
sättet att förlora oskulden på,
sättet att kyssas på,
Hur folk ser på dem när de går på stan.
Allt måste vara perfekt.

Men vem är perfekt?
Vem är vackrast?
Vem förtjänar kärlek?

De vackra,
de ytliga,
de som alltid har den!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-01-25 15:18



Bookmark and Share


  Taurus
joo...jag håller med...
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander