Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det skottdag så är det...




Skadskjuten

 

Det blöder aldrig

där inga skott gått in

i veka hullet

 

det blöder året om

där ingen slagit hål

på ensamheten

 

du behöver inte huka dig

för amors pilar

de siktas inte

 

träffas du

så träffas ni

och någonstans blöder någon




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-29 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer