Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Empati del 2 - samvetet


Mitt tredje öga

du är mitt tredje öga
ropet inifrån
min tysta bödel
gloriaprydd demon
tyngden i mitt hjärta
piskan i mitt bröst
distribuerare av smärta
avsaknad av tröst
du är allas våran hjälte
moralens sankte per
kopplar varje orsak
och verkan som det bär
du är älskad
hatad
prisad
begråten
du är mitt samvete




Fri vers av Mattias C
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-02-29 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C