Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defying gravity

Utan ord så är det som om att du kan berätta för mig,
berätta allt du känner och och få mig att lyfta.

Jag kommer att gå emot gravitationen snart och lyfta iväg.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II