Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är vår i mitt blonda hår...


Vår(dar) mig ömt, några hemligheter från nu

Göteborg kom göm dig i mig
när solen smeker fasader och takåsar

takdropp och årstidsmagi

jag dör en smula
här i armarna på min stad
när våren klär oss i leenden




Fri vers av L I V
Läst 319 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-29 19:42



Bookmark and Share


    Max Poisé
Absolut! Där är kärleken...
2012-05-02

  Diffusiaria
fin text
2012-04-26

  Linda CH VIP
Ursäkta stavfelet! Bubblar ska det förstås vara.
2012-03-31

  Linda CH VIP
Här bublar våren fram! Ljuvlig känsla i din text.
2012-03-31

  helenita VIP
Vårkänslor..
Så levande!
2012-03-20

    Birgersdotter VIP
Underbar...
2012-03-02

  Elisabeth H
Vackert.
2012-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart sprudlande rader. =)
2012-03-01

  Teresia Ridell
Åh vad härligt, vilken målande,varm o skön känsla,du förmedlar !
2012-02-29

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om. Och redan rubriken inspirerade mig till en egen text, innan jag ens hann läsa denna.
(http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1445568)

2012-02-29

  Suzy med punkterna
Sprudlande...härlig känsla!
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V