Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bagved solene


forelsket
hon lämnade stället
med en blomma i handen


söndag en evighet
någon bad
bad på sina bara knän
jag äter lakrits
men inte idag


han kör på drama
han går till porten
vill inte gifta sig
han dyrkar mig
jag avskyr honom



det finns något
något bakom solen
inte imorgon
om imorgon vet vi
hela jorden


en ny runda
jag vill få lov
lov att


chipsen står i hyllan
du är inte chips



forelsket
jag vill få lov
imorgon
hajen simmar
fint i havet








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-01 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP