Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljödemonkrati


I Haninge så åker politikerna på ”konferens”
Och det är ju Miljöpartiet
Som ju ”flyger dit”
De kallar det för ”arbetsresa”
New York och Haninge man undrar vad
De kan tillföra Haningeborma
Ann Melker och den andra
Kostar Haninge kommun 90 000 minst

Ja och vad den kostar miljön
Är väl mer ett bevis på att MP bara snackar
När det gäller andra, inte dom själva
Andras resor är onödiga men inte deras
Själva så är alla deras beteenden
”så miljörätta” så även flygningar över
halva jorden, och för skattebetalarnas pengar
naturligtvis….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 23:17



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Nu vet jag inte vad du önskade för reaktioner, men jag tyckte att det var ganska kul.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO