Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hippolytos

 

satans Hippolytos

din jävla incubus

hal som en vattenpuss

snurrar som abakus

 

hur ska jag fånga dig

för att få stånga dig

blödig och ånga dig

 

mild i ett vattenbad

som gör en mamma glad

 

kanske en annan dag




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-01 11:54



Bookmark and Share


  cilax VIP
gilalr ditt overta raseri
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X