Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver mer

 

Vi behöver mer

omdömesberedskap

tyckte poeten

Rutiner sparar

energi inför stunder

då den behövs




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-01 16:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra ...
2012-03-04

  Anna H
Så är det. Kanske en viktig lärdom i samband med melodifestivalen...
2012-03-03

  Casbah* VIP
finurligt..*
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP