Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur med trafikkontroll!

Min sons svärmor hade fallit
skadat sig. Hon fick åka i en
ambulans till lasarettet.

Hon hade brutit överarmen
och fått en hjärnskakning.

Kom hem. Blev sämre. Hon
måste röntgas. En bil skulle
skickas för att hämta henne.

Då visade det sig att hon var för svag
för att sitta. En fordon med plats för
en bår skickades så hon kunde ligga
ner under färden till lasarettet.

När hon åkt en bit då blev bilen
stoppad av poliser vid en trafikkontroll.
Föraren fick blåsa! Han var onykter...

En polisman satte sig i bilen och körde
henne till lasarettet...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 17:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Verklighet som överträffar dikten
2012-03-01

  Ezmeralda VIP
Men vilken tur att han blev stoppad.
Polisen som körde henne var pålitlig.
Hoppas hon kryar på sig.
2012-03-01

  thyra
Det var tur att polisen var i närheten just då! Förfärliga saker kunde hänt.
2012-03-01

  Mats Henricson
Dubbel Dramatik, bra återberättat !
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt