Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Coral Beach


Coral Beach

Stilla vind blåser sakta
värmen blandar kylan
längtan skapar närhet
när katten går förbi poolen

Din varma andedräkt
tänder elden på botten
havets eviga ljudvågor
orden jag inte förstår
smeker mina sinnen

Sakta lämnar spåren
när själen lyfter sig
flyger högt ovan alltet
omfamnar dig inifrån
solen lägger sig i havet...




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson