Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm


Kvinnan på taket

 

det står en lätt förvirrad kvinna på verandataket. vad gör hon där? efterhand går det upp för henne att hon söker efter bokstäver. som tur är har hon en livlina fästad i övre skorstenen och en instruktör på marken.

instruktören ropar något och pekar på den nedre skorstenen. kvinnan urskiljer en tunn mening som har slingrat sig kring plåtkanten. hon pillar försiktigt för att få loss den, håller den mellan tummen och pekfingret och lyfter den sakta.

 




Prosa av Nanna X
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-02 02:26



Bookmark and Share


  Feminaz
Att skapa med ord är verkligen konstruktion:) Vilken intressant dröm, kanske skönjer din passion för ord eller att du just håller på och skriver och letar efter ord?
2012-03-04

  TrollTörnTrappan VIP
Ännu ett mästerstycke i ett hisnande författarskap...
2012-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Du har en sådan underbar fantasi, förstår att översätta dina känslor till ord. Däri ligger också själva konsten.
2012-03-02

  cilax VIP
vacker mening
2012-03-02

    ej medlem längre
underbar bild (dröm)----
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X