Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en underbar skrivarvän Bo H.


Ljuset

När jag kan se
ljuset
i dom mörkaste stunderna
då har jag kommit långt!




Fri vers av lory
Läst 633 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-03-02 09:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ...insiktsfullt...
2012-03-07

  Sunlight
så sant...
2012-03-06

    ej medlem längre
Så få ord...men så mycket poesi!
2012-03-06

    tramp
Ligger mycket i detta. Viktigt att vilja och ha förmågan att se det ljusa…såsom de mörkaste molnens silverkant osv
2012-03-05

  Linda CH VIP
Vackert, klokt och inspirerande!
2012-03-05

  Alva Johnsson VIP
Du har så rätt så.
Bara att kunna "skönja"
är livsbejakande.
2012-03-05

  Kalle.O
Visst är det så!
2012-03-05

  Rise Little One
Stort Grattis till placeringen vännen.
2012-03-05

  LenaJohansson VIP
sannerligen min vän!
2012-03-05

    Bodil Sandberg
vilka underbara goda ord du präntar lory
insikt och styrka
omvälvande
applåder!
2012-03-05

  in effigie VIP
ja...stark och vacker....ljuvlig poesi
2012-03-05

  Anya VIP
Verkligen. En svår konst!
2012-03-04

  M M Mannheim VIP
Vad härligt att finna dig nästan varje dag på poeter! Det är så härligt att läsa det du skriver, så jag bara njuter. Njuter lika mycket av din härliga och kärvänliga kommentarer
2012-03-04

  Militsa
Ljuset...känner sån tacksamhet för mitt liv.
2012-03-03

  SagaArt VIP
ofta lär mörkret oss skönheten i livet. Vi är omgivna av skönhet - men det är inte alla som ser det. PoK
2012-03-03

  bittemi VIP
Jaa! Vackert och sant!
2012-03-02

    ej medlem längre
ja att alltid försöka hitta en olåst dörr...en ny spegling...
2012-03-02

  Dandelion
Lysande,
kristall...
Kram G.
2012-03-02

    ej medlem längre
Jag får en vision av soluppgång av din dikt... det ljus som får dagen att vakna till liv.... Tycker om ditt bildspråk
2012-03-02

  Änglaögon
Så sant, orden ger tröst.
2012-03-02

  Gunilla Karlsson
Då vet man att man är på rätt väg...
Vackra ord!
2012-03-02

    Birgersdotter VIP
Ja verkligen..underbar inspiration
som gav en ljuvlig dikt
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen