Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynnar glatt....



När solskenet kom till byn
då satt fräknan på plats,
som silad igenom tesil
och spottsnus.

Men vad gör väl det
när friskhetens ädla sigill,
har stämplat in vårens
lekfulla godhet.






ME/2012-03-02












Fri vers av Madjori
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-02 14:32



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Melodin funkar också! Bra tycker Fredrik
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori