Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen om vägen

Jag följer med den väg som redan är utstakad. Vägen jag själv utstakat och alltid drömt om. 

Ändå, ändå är det jag som tvekar. 

Är detta vägen som jag tänker vandra tills fötterna inte längre bär, är det denna väg, rak och mils lång. Är det den?

Den som jag drömt om och vad händer på vägen, egentligen? 

Ingenting?

Någonting?

Allting? 

Allt det som jag alltid drömt om är nu under mina fötter och jag är nöjd.

Nöjd, men undrar ändå.

Är detta allt?

Är detta allting som jag drömt om ?




Fri vers av Frökenfanny
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny