Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text uppmärksammad





måste fråga er alla
hur blir man
utvald till
uppmärksammad text?




Fri vers av Christine Sabel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-03 18:04



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tja, någon vänlig själ som för veckan har förmånen att vara den som väljer ut (man kan ansöka om att få va en sån) de texter han/hon blitt speciellt berörd av!
2012-03-03

  Casbah* VIP
poesins gudinna och beskyddarinna leker med en slumpgenerator ibland. lol
2012-03-03

    ej medlem längre
För mig det bara händer.

Som en härlig överraskning.

Lika underbart varje gång.

Vaänta bara, rätt som det är så..........
händer det dig också.

Håller tummarna!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel