Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag viker ut mig på poeter.se

Det är som nakenbilder minus bröst, vaginor och konstlade ansiktsuttryck.

Det är naknare än så.




Fri vers av RD_
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-03 22:03



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ja, här bär vi varken kläder, eller hud.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

RD_