Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Hon är två

Hon är två, förvirrande
livet har gjort henne kluven

En del av henne vill till den frihet
som bara stranden och havet ger

där drömmar blir sanna om en bara för ett ögonblick
som små tomtebloss som varar en kort stund

vågor som bubblande, skrattande når strandlinjen
och sugs ner i sanden och finns inte mer

hon blickar mot horisonten
onåbar. lugn, ensam och verklig

så långt bort men det enda som är verkligt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-03 23:14



Bookmark and Share


    Solaris
mycket bra om längtan efter det som bara kan finnas i ögonblicket! Tack.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP