Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig

 

*

tänkte jag skulle försöka
skriva en liten dikt om dig
finna de rätta orden
som säger vem du är för mig

*

du är en sån som jag önskar
att jag alltid hade känt
bara behöver tänka på
så är det som om ingenting hänt

*

varje gång jag hör din röst
eller ser ditt leende
fylls mitt inre av sådan lycka
liksom en blind som blir seende

*

jag vill ta din hand i min
dansa ut på okänd mark
sjunga min sång för världen
om hur du gör mig stark

*

tänkte jag skulle försöka
visa vad du betyder för mig
på mitt eget lilla vis
förklara min kärlek för dig

*

 




Fri vers av Freeman
Läst 655 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-09-07 19:18



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Väldigt vacker - ja riktigt söt!
2012-09-11

    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert
2012-09-11

  chrissie
vackert vackert
2012-09-11

  Lindha W Gustavsson
Tusen tack för en njutbar dikt med ett vackert foto därtill!
2012-09-11

  Anna*
Underbar kärleksförklaring =0) Fina rim och ett bra flyt rakt igenom =0)
2012-09-11

  LuukadeLuuna
åh va fint skrivet!, jag kan relatera till den kärlek du beskriver.
2012-09-11

  prinscess VIP
vad vackert
2012-09-11

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du lyckas verkligen fånga
värme och skön stämning
i din fina kärleksdikt
2012-09-09

  Frökenfanny
Man blir alldeles varm i hjärtat, mycket bra !
2012-09-09

  Elisabeth VIP
Finstämt. Och bara fint.
2012-09-09

  Freeman
Tack fina fina ni! <3
2012-09-08

  aol
verkligen så ömt vackert faller orden, så fint skriftat
2012-09-08

  Freeman
Tack för värmen, era ord!!! <3
2012-09-07

  Eva Langrath VIP
Fin kärleksförklaring
2012-09-07

  Lasseman VIP
Wow!... vilken känsla du ligger inne med... känner att du skrev den åt en tjej... men fan.. jag kände mig träffad.... när hälsar du på mig i Sjöbo.. ??
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman