Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar inte längre till rytmen i mitt huvud.

 

 

Jag vet inte längre
om mina ben rör sig när jag går
jag vet inte vart jag står.

Det som borde vara enkelt
blir oändligt svårt

Jag vet inte längre
vad som är rätt och vad som är
fel
Jag får ta det som det kommer
vända
kappan efter vinden
och göra alla till lags,
förutom mig själv.

Och jag glömmer all fin musik
som får hjärtat att slå lite extra
så mitt hjärta står still
precis som mina ben

Jag dansar inte längre till rytmen i mitt huvud.

Jag bara
glömmer mig själv.

 




Fri vers av entusiasm
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-04 10:16



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Tusen styrkekramar till dig fina.
<3
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm