Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän en nöd




jag kramade hennes magra karaktär,
kysste hennes kallsvettiga panna, och
hon blev såret jag aldrig ville skulle läka






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-04 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson