Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjernen får sit lys fra

hej är du vaken sen
tuben åker fort
alla dansar dansar dansar


allting påminner mig om
sedan det ytliga
det ytliga sköna

innanför detta skal
bor skalman
han är aldrig hemma!


innan före efter åt
jag tvingade dig i badet
och brunsås kotletter


det finns en sanning
vi äter eller dricker
katten spinner sover
vi spelar med
för att spela med
är att vara med


jag tittar efter dig
längs alla perronger
så fort jag kan jag ska


och dessa nya lakan
där sover du tyst
och en arm och en
ur minnet ur
som ett menlöst salt.


stockholm knackar
hårda väggar
som ett urblekt skal


ett från någons sida
väl spelat spel
grattis det blev gratis



jag tror att du sover
jag vet jag är vaken
jag ska gå genom öknen
med en lapp i min hand


hej sol
blända mitt minne
så att jag



hej är du vaken sen
tuben åker fort
alla dansar dansar dansar


dagen vid
havet på landet
det blåste
vinden tårade dina ögon
















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP