Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer alltid att vara en del av mitt hjärta..min själ ..mitt regn.en del av mig




Läser dig om och om igen

 

 

 

 

 

Jag sträcker ut mina händer i dina texter 
för att välsignas av blommor 


vattnet,

parfymer

och viskningar av fåglar 

Dina ord förvandlar min kudde till en gård 
där ljus och dofter ber ovanför jorden 
av dina dikter 

den röda rosen kan vissna och dö 
men de rosor som är planterade i dina dikter 
sprider fortfarande sin doft på mitt hjärta
och tårar filtreras genom mina fingrar 




Fri vers av issac.a.m
Läst 657 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-03-10 19:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Många hjärtskärande meningar bildades till en underbar dikt som man vill läsa om och om igen
2012-07-01

  pixter
wow... rysningar
2012-03-19

    Birgersdotter VIP
Så vackert
2012-03-17

  anita VIP
Mycket vackert
2012-03-16

  alldamageinside
Vackra, kärleksfulla ord.
2012-03-13

  Casbah* VIP
första delen av texten är mycket vacker och anger en ton utöver det vanliga men jag skulle önska att du lät slutet bli annorlunda, med risk att verka lite oäven bland övriga kommentarer här.
2012-03-12

    lory
oh så så fantastisk....
2012-03-12

  Elisabeth H
Vacker text.
2012-03-12

  Linda CH VIP
Du är känslans och ordens mästare! Mäktigt och underbart vackert. Ett favoritbokmärke!
2012-03-12

  Änglaögon
Underbart vackert, bokmärker.
2012-03-12

    ej medlem längre
mycket vacker dikt som håller hela vägen
2012-03-12

    Ken Cassel
Tjusigt! :))
Applåder...
2012-03-12

  Sunlight
andlöst vackert
doften av gudomlig poesi i denna dikt
2012-03-12

    ej medlem längre
Njuter av dina alster. Rika och mäktiga
2012-03-11

  Fru Intighet
Åh, så fint!
2012-03-11

  prinscess VIP
så vackert helt underbart
2012-03-10

    ej medlem längre
Dina ord tar andan ur mig att läsa....så vackert och så känslofyllt.
2012-03-10

  Suzy med punkterna
Starkt och med känsla mer än ...
2012-03-10

  alvan
Verkligen en vacker text fylld med massa fint!
2012-03-10

  Ninananonia VIP
Otroligt vackert... :)
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m